Friday, March 27, 2009

PRODUK ISTIMEWA DARI JEPUN



Love Moon Sanitary Pads with negative Ion ni ader 3 jenis :

1) Day use (bungkusan kaler biru )
2) Overnight (bungkusan kaler ungu)
3) Pantyliner (Bungkusan kaler hijau)





Pantyliner (kaler hijau) tu ader lapisan hijau kat tengah die leh guna untuk tampal di kawasan yang ader masalah kulit. Macam dalam video kat bawah ni ader tunjuk sample baby yang alami sakit kulit yang teruk tapi bila die tampal lapisan hijau tu kat muka dalam 7 hari dah kembali seperti biasa kulit dia...



video


Pantyliner (Kaler hijau) itu bukan sahaja boleh digunakan untuk kaum hawa malahan amat berguna untuk seisi keluarga. Kita boleh guna lapisan hijau kat dalam pantyliner tu untuk minuman seharian kita. Letak ajer dalam air suam . Ia bagus untuk tubuh badan kerana ia mengandungi ion-ion negatif yang boleh menyihatkan badan tapi jgn letak dlm air panas atau air yang berperisa pulak.



Day use (kaler biru) ader gel dalam pad ni boleh guna untuk rawat kulit yang alah. selain tu yang overnight (kaler ungu)kita boleh tampal jek kat tapak kaki atau letak dalam kasut untuk ubati sakit lenguh-lenguh kaki. Kalau korang ader mak ayah yang alami sakit tu leh try produk ni. Untuk kaum hawa pulak, sanitary pad ni boleh atasi masalah period yang tak teratur dan masalah pompuan yang menopaus yang alami pendarahan yang banyak atau pun boleh elak jangkitan kuman dan kegatalan pada vagina.
Cuma lihat testimonial sharing ni....



video


WHY WE SHOULD CHOOSE LOVE MOON SANITARY NAPKIN?


1- ALUMINIUM FOIL PACKAGING


2- HIGH LIQUID ABSORPTION RATE


3- PATENTED ANION CHIP


4- HIGH QUALITY MATERIAL


5- AIR PERMEABILITY OF THE UNDERLYING LAYER


6- FREE PATENTED VAGINITIS SELF TEST CARD

No comments:

Post a Comment